Beagliersopvang Drenthe

Annet van der Stelt & Marco Saaijer

Bailey, Baco & Norah

Beste Beaglier eigenaren,

 

Vinden jullie het ook wel eens vervelend en lastig om het juiste adres te vinden voor uw Beaglier(s) wanneer u er een paar dagen, een weekend of een vakantie op uit wilt zonder uw viervoeter?

 

Uw Beaglier(s) is/zijn van harte welkom bij Beagliersopvang Drenthe. 

 

Annet en Marco zijn een Beagliersopvang gestart voor uitsluitend Beagliers. Zij vinden het namelijk geen fijn idee om de hond naar een pension te moeten brengen, wanneer deze dit niet gewend is. 

Bij Beagliersopvang Drenthe verblijft uw Beaglier in huiselijke kring met hun eigen (en wellicht andere) Beagliers. 

 

Marco en Annet werken beiden vanuit huis. Hierdoor zijn de honden niet alleen en in een vertrouwde omgeving. Doordat de Beagliersopvang kleinschalig is, is er ook nog eens ruim voldoende persoonlijke aandacht voor uw Beaglier!  Ook is er een zeer grote, omheinde tuin waarin de honden heerlijk kunnen spelen, snuffelen, relaxen en waar ze de tijd van hun leven zullen hebben. Om vervolgens 's avonds lekker in een mandje en/of bench in slaap te kunnen vallen na een heerlijke dag.

 

Annet en Marco verwelkomen uw Beaglier graag in hun Beagliersopvang wanneer u er even tussenuit wilt en/of moet maar uw Beaglier niet mee kan. Neem gerust contact met ze op via onderstaande gegevens.

 

Tel.: 06 - 20623974

Email: beagliersopvangdrenthe@gmail.com