Beaglierwandeling 10-02-2019

 

Op 10 februari 2019 was het dan zo ver; de eerste Beaglierwandeling ging van start! 

 

Vanuit het hele land kwamen Beaglierbazen bij elkaar om samen een wandeling te maken. Een geweldige gelegenheid om hun Beaglier te laten showen en kennis te maken met de Beagliers van anderen. Het kan immers maar zo dat je broertjes/zusjes tegen komt van jouw hond! 

 

Het was een hele leuke dag. Iedereen praatte met elkaar, vriendschappen werden gemaakt en ook de honden hadden het heerlijk naar hun zin! Sommigen hadden ook hun andere hond meegenomen naar de Beaglierwandeling. En dat is helemaal oké. Iedereen moet toch immers kunnen genieten van zo'n dag als deze? 

 

Het is de bedoeling dat de Beaglierwandeling een terugkerend evenement wordt. Deze wandeling wordt georganiseerd via de Facebookpagina ''Beagliers In Nederland''. Dus heb jij een Beaglier en heb je graag contact met andere Beaglierliefhebbers? Wordt dan snel lid van de pagina! 

 

De eerste Beaglierwandeling is inmiddels een feit en we kunnen niet wachten op de volgende editie! Tot die tijd kun je op deze pagina alle foto's terug bekijken om herinneringen weer op te halen. En heb je niet meegelopen? Dan is deze pagina wellicht juist mooi om een indruk op te doen over deze geweldige dag. Hopelijk zien we je met jouw Beaglier bij de volgende wandeling! 

Familie herenigd!

De Beaglierwandeling is voor alle eigenaren van een Beaglier. Dus ontkom je er natuurlijk niet aan dat je broertjes en zusjes van jóúw Beaglier zult ontmoeten! Hoe leuk is dat! 

Lekker aan de wandel!

En dan gaat de wandeling toch echt van start! Een leuke onderneming voor zowel hond als baas. Wie heeft er een leukere tijd? Dat is eigenlijk níét te bepalen. De hondjes rennen, vliegen en spelen er lekker op los, terwijl de baasjes elkaar leren kennen en genieten van de hondjes die met elkaar aan het spelen zijn.

En natuurlijk... Foto's!

En om dan deze geweldig mooie dag te kunnen blijven herleven, zijn er vele foto's gemaakt! Hieronder kun je alle foto's van deze dag zien om een indruk te krijgen van wat een Beaglierdag nu precies is. Klik op de foto voor een groter formaat.