Gastenboek

Ook graag een berichtje plaatsen in ons gastenboek? Stuur dan je bericht + 1 foto naar ons toe via email; deharmonie@ziggo.nl
Bedankt! 

Wij hebben in februari j.l na regelmatig goed contact  onze Cavamalt pup Kenzo mogen ophalen bij Kennel de Harmonie.

Graag geven we onze complimenten aan de familie over de goede zorgen, juiste informatie,  de kennis en de goede contacten over ons hondje.

Onze Kenzo is een lieve slimme, speelse, sociale en ondeugende pup en altijd in voor een spelletje, wandelen of heerlijk door de tuin rennen.

Hij is heel aanhankelijk en knuffelig en wil het liefst zo dicht mogelijk bij ons in de buurt zijn. Hij ligt graag in z’n mandje,  of bij ons op de bank.

Iedereen is dol op hem en we kunnen hem als volwaardig lid van ons gezin ook geen leven meer voorstellen zonder onze lieve kleine Kenzo.

We nemen hem zo mogelijk overal mee naar toe, auto rijden vindt hij geweldig en als onze afwezigheid iets langer duurt dan wordt er een oppas geregeld.

Ook gaat het heel goed met de beide katten, dat gaat gewoon rustig z’n gangetje.

Kenzo is vandaag precies 5 maandjes jong ( geb. 26 dec 2023, een kersthondje) Wij zijn dol op hem! 

Berry en Yolanda bedankt voor alles.

 

Groetjes van de familie Leystra.

Via de website een aantal keer over en weer gemaild met Berry en een kennismaking/kijk afspraak gemaakt. Ik had meteen een prettig gevoel bij deze lieve mensen die met passie dit ontzettende leuke ras fokken.

De pups lagen heerlijk onder de warmte-lamp, door en over elkaar heen te snurken en toen ze ons door kregen kwamen ze allemaal super enthousiast naar ons toe.
Pups waren totaal niet schuw en zagen er verzorgd uit. Ik was op slag verliefd.

Berry nam ruim de tijd voor ons om alles uit te leggen en de formulieren met ons door te nemen. We vonden het heel prettig dat al onze vragen beantwoord werden en hebben ook beide ouders van de pups mogen zien! Ook kregen we een puppypakket met heel veel informatie, puppyvoer, puppysnoepjes, ontwormingspasta en een speeltje! Een uur later liep ik met een pup in mijn armen de deur uit! 

Af en toe stuur ik een update over onze pup met foto en kan ik altijd met al mijn vragen bij ze terecht! echt super! Ook heb ik begrepen dat ze een compleet nieuwe locatie aan het bouwen zijn. Hoe tof!

Inmiddels is onze stoer kereltje Aikio (21-11-2023) alweer drie maanden bij ons en wat zijn we blij met deze lieve, mooie en vooral (heerlijk) eigenwijze Beagelier!   
Mochten er mensen zijn die ook in omgeving Emmen wonen en het leuk vinden eens samen te wandelen, kan je me een mailtje sturen: nasoromy1986@gmail.com

super bedankt Kennel de Harmonie. 

 

Groetjes Misha, Jan en een pootje van Aiko

 

 

Het doet me genoegen om mijn ervaring met Kennel de Harmonie te delen, waar ik onlangs mijn Black & Tan Beaglier pup, Odie, heb mogen ophalen.

Het contact met Berry Lelijveld begon enkele jaren geleden toen we samenwerkten aan de website Beaglier.nl. Door die samenwerking heb ik Berry leren kennen als een toegewijd en gepassioneerd persoon als het gaat om het fokken van Beagliers. De kennel straalt een oprechte passie uit voor het vak.

Het viel me meteen op hoe zorgvuldig elke pup wordt behandeld en verzorgd. Dit gaf het vertrouwen dat Odie een geweldige start in het leven heeft gehad voordat hij bij ons zou thuis komen. Hij is gezond, levendig en past perfect binnen ons gezin.

Berry heeft altijd bereidheid getoond om vragen te beantwoorden en heeft me tijdens het hele proces op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van Odie. Het is duidelijk dat Kennel de Harmonie niet alleen bezig is met het fokken van gezonde Beagliers, maar ook met het bieden van de best mogelijke ervaring voor de nieuwe eigenaren.

Wat ik waardeer aan Kennel de Harmonie is transparantie en open communicatie. Wij kunnen ze daarom van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een Beaglier. 

Groet,
Thorgall


Hallo,

 

Dit is een foto van “Lina” de Cavamalt.

Zij is geboren op 10 juli 2023.

Het gaat goed met Lina, ze is lief, leergierig en best wel slim.

Ze is zindelijk en heeft geen problemen met de bench.

We zijn erg blij met Lina en zullen goed voor haar zorgen.

 

Met vriendelijke groet,

 Gyuri en Marietta Biacsics

 

 


Beste,

 

Wij hebben deze zomer hondje Jora bij de Harmonie opgehaald. We wilden jullie laten weten dat het heel goed met haar gaat en we superblij zijn. Het is echt een ontzettend lief en mooi hondje. Ze is sociaal en onderdanig naar andere honden toe en eigenlijk verliefd op alles wat leeft, honden, katten, vogels, mensen etc. De hele buurt en school kent Jora ook inmiddels, dikwijls is 1 van ons met haar uit en komt een vreemde enthousiast Jora roepend op je af omdat die haar met de andere baas had ontmoet. Het is een echte knufelhond die zich na maanden van geblaas en af en toe een tik (zonder nagels) ook niet door de katten laat afschrikken. Een van de katten staat het gelik in zijn gezicht inmiddels toe :'D.

Wat opvalt is dat het een heel gevoelig hondje is als iemand verdrietig is. Als de kinderen huilen springt ze er meteen op om de tranen weg te likken. De eerste week dat we haar hadden rende ons 4 jarige zoontje met haar over de stoep en botste tegen een geparkeerde fiets waardoor hij viel met de fiets bovenop hem. Hij schrok en had pijn en begon keihard te huilen, jora rende er met haar 9 weken meteen op af om hem te troosten/ tegen hem aan te snuffelen. Dat viel toen al op en blijkt ook echt haar karakter te zijn.

 

Ps, ze slaapt niet bij ons in bed maar s morgens mag ze er soms bij en ze sneakt er wel eens bij als we het traphekje waren vergeten

 

 

Groeten, sara, aron, willem en Zoë 


Vier jaar geleden kwam ik op de site van kennel de harmonie terecht. We zochten een hondje, en liefst opnieuw een cavamalt. Dit bleek niet gemakkelijk te vinden in België.

Het was een hele rit, maar eenmaal in Roswinkel maakten we kennis met Polly (kruising cavalier/ cavamalt) en met drie mensen die ontzettend begaan zijn met dieren en dit ook uitstralen.

We werden warm onthaald en kregen nuttige tips. Ook nadien konden we met vragen bij hen terecht.

Polly is ondertussen vier jaar bij ons. Het is een ongelooflijk lief hondje waar we veel plezier aan beleven.

Dankjewel Marga, Berry en Yolanda!

 

Gitta

 

 


Hallo,
Na lang zoeken voor een passend hondje waren we uitgekomen bij kennel De Harmonie.
Het zou een Beaglier moeten worden maar het is ook ons eerste hondje dus om wat advies gevraagd.
Na wat mail verkeer en geweldig advies van Berry was de dag daar we gingen met het hele gezin onze Bobby ophalen.
Na 2,5uur rijden werden we ook weer uiterst vriendelijk ontvangen en mochten we bij de puppy’s kijken om te zien of er een klik was en nou die was er!
 
Toen nog wat zeer nuttig advies en vriendelijke woorden van Berry.
En daar gingen we weer 2,5uur met Bobby naar huis.
Nu bijna 9 maanden later hebben we nog geen seconde spijt gehad van Bobby.
Een kern gezond zeer aanhankelijk heel lief hondje.
Wij kunnen dan ook “De Harmonie “ aan iedereen aanraden en we zullen ook zeker nog eens terug gaan voor een vriendje erbij voor Bobby!

 

Groetjes de Familie van Beek.

December 2021 hadden mijn vriend en ik besloten dat wij graag een Cavalier King Charles wilden als aanvulling in ons gezin. Na enige verdieping bleek dat de wachtrijen hiervoor enorm lang waren, en geduld is niet mijn beste eigenschap. Na een tijdje kwam ik de advertentie tegen van Ruby zij was door een medische noodzaak langer gebleven bij de kennel, haar broertjes en zusjes waren al weg. Ik was op slag verliefd. Qua uiterlijk is zij volledig een King Charles. Na enig mail verkeer maakten wij een afspraak en zijn we langs geweest bij de kennel. We werden hartelijk ontvangen in de ruimte waar ook de kennels zijn. Ruby had een ander nestje ter gezelschap zodat ze niet alleen zat, alles was fris en schoon. Na een tijdje knuffelen en dergelijke was ik er al snel uit en werd het nodige afgerond. We kregen een pakketje mee naar huis naast natuurlijk mijn grote liefde Ruby 
Inmiddels woont Ruby bijna 2 jaar bij ons. Het is een enorm lief hondje, en tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij met haar.
Groetjes Carmen en een pootje van Ruby 

Afgelopen Pasen (2023) hebben we via een kennis van ons kennis gemaakt met het ras “Beaglier”.

We zijn toen veel informatie gaan zoeken over dit ras.

We kwamen al snel uit bij kennel De Harmonie. We hadden een mail gestuurd op een zondagochtend. En omdat we wel heel veel vragen hadden, besloot Berry ons te bellen op die zelfde zondag.

1,5 uur later waren we in Roswinkel en kregen wij alle tijd om nog meer vragen te stellen en de pups te leren kennen.

 

Er was 1tje die veel te druk was met spelen. Even die mensen begroeten en weer verder spelen. Dat was voor ons liefde op het eerste gezicht.

 

Omdat we een vakantie naar Italië hadden gepland, kon ze niet meteen mee. We mochten haar 3 weken later ophalen.

Intussen was Yolanda al begonnen om haar te laten wennen aan haar naam. We hebben Xena intussen 7 maanden in ons gezin en we hadden geen liever hondje kunnen wensen. Het is een erg lief, sociaal, speels, aanhankelijk en rustig hondje, niks gesloopt en wil de hele dag knuffelen. Ook voor de kinderen is ze erg lief.

 

Als we een vraag hebben of advies nodig zijn, dan staat Yolanda altijd klaar met een antwoord. En duurt het haar te lang dat we een vraag stellen, dan vraagt ze zelf hoe het met Xena gaat.

Kortom, een kennel met niet alleen heel veel liefde voor de hondjes, maar ook erg veel kennis. We raden iedereen aan, die een Beaglier zoekt, om contact op te nemen met de Harmonie.

 

Groetjes,

 

Adriana, Marcel, Mike, Sven en natuurlijk Xena. 


Kennel de harmonie, wij hebben ons hondje Snowy daar vandaan.

We kunnen geen betere kennel voorstellen, als je daar komt zul je zien dat de honden blij zijn. Je voelt de liefde van de fokkers voor de dieren. 

Wij hebben een super gesocialiseerd hondje meegekregen. Ze was al plasmatjes zindelijk gemaakt en ze is hoe klein ze ook is voor geen 1 hond bang hoe groot die ook is.

Ze is gek op dieren, mensen en kinderen. We namen haar mee en hebben haar twee dagen in de bench gehad, maar het was warm en haar water viel steeds om dus na twee dagen zei ik kom er maar uit probeer maar, ik was bang dat ze de boel zou slopen maar de fokker zei kauwstaafjes (niet geven als je er niet bent dan kunnen ze erin stikken).

 

En echt ze heeft nooit iets gesloopt ik had ook veel speelgoed wel. Ik heb haar meteen best wel twee uur alleen gelaten en opgebouwd en nooit geblaf, want ik had een camera op haar gericht in huis en ik keek regelmatig, want ik kan dan ook praten als nodig is maar niks ze is zo makkelijk en lief ze steelt iedereens hart. Ik kan niet meer zonder deze hond.

 

De fokkers geven goeie informatie en loop je ergens tegen aan kan je ze appen of bellen.

Ik heb nog steeds contact om af en toe vertellen hoe het gaat met Snowy en dat vinden ze leuk. Ze hebben echt een hard voor hun dieren dat merk je als ze over de dieren praten. Jammer genoeg is het 150 kilometer ver anders ging ik nog wel is met Snowy langs. 

Ik kan iedereen deze kennel aanraden, je krijgt een goed gesocialiseerde hond mee en zak eten en een speeltje,  wormenspul omdat ze graag wilde dat we deze kuur afmaakte omdat de puppy deze gewend was. Alleen maar goed misschien is dat anders nu, maar ik was heel blij met hun adviezen en alles en nou ik kan iedereen deze kennel aanraden. Een vriendin van me had hier ook een hondje vandaan en die was ook zo goed over deze kennel te spreken.

 

Groetjes,

Esmee


Lang op zoek geweest naar een Cavamalt die bij ons past. 
Bij de Harmonie onze lieve Donja gevonden, een afspraak gemaakt en heel gastvrij
ontvangen. Goede begeleiding en dol blij met
ons nieuwe maatje naar huis.
Ik raad ook echt aan om eens bij
deze lieve mensen te gaan kijken.

groetjes, Corry /Louis en Donja

 

Hoi, 

Hierbij mijn review:
Wij zijn dik tevreden over kennel de harmonie. Afgelopen augustus hebben wij hier onze lieve vrolijke vriendje gekocht: Teun, een cavamalt. Wij zijn fijn geholpen maar ook zeker alle lof voor de nazorg en betrokkenheid toen het even niet lekker ging met Teun. Alles is goed gekomen en wij genieten iedere dag van ons pluizig vriendje! 
 
Groetjes,
Marloes

Ruim 4 jaar geleden hebben we onze 2e beaglier Baco mogen verwelkomen. 
Op voorhand prettig contact met Berry en Yolanda gehad. Op afgesproken tijdstip kregen we alle tijd om kennis te maken met de pups, duidelijke uitleg en nadat Baco ons had uitgekozen mochten we hem meenemen. 
Nadien nog contact gehouden met de Harmonie, ook voor vragen tijdens de opvoeding waar we tegenaan liepen.
Toen we besloten om voor een 3e beaglier te gaan was er voor ons geen enkele twijfel om er weer 1 bij de Harmonie vandaan te halen.
Met ons mooie meisje Norah (nu 2,5 jaar) is onze roedel compleet.
Prachtige honden, met mooie verschillende karakters! 
Annet van der Stelt

 

 

Wij hebben in 2018 onze hond (Beaglier) bij de Harmonie gekocht. De beste keus ooit! Onze Charlie is ontzettend lief, betrouwbaar en gezond! De nazorg en betrokkenheid van de Harmonie is top. Als ik een vraag heb over mijn hond dan staan ze direct klaar. Zelfs als ik nu, na ruim 5 jaar, nog een vraag zou hebben zouden deze mensen voor mij klaarstaan. 

Afzender Giny Janssen

 


Ik wilde laten weten dat het heel goed gaat met Suske.
Ze is heel lief en makkelijk
Maar wordt ook al steeds ondeugender wat we helemaal niet erg vinden. Het is voor mij een teken dat ze zich goed thuis voelt.
Ze speelt graag met de grote hond.
Ik wil jullie een groot compliment geven.
Ik heb nog niet eerder een dier in huis gekregen wat zo schoon en zo goed gesocialiseerd was als Suske!
Mijn dank daarvoor.


Groet Yteke