Herplaatsers


BLACKY

Dit is Blacky.

 

Blacky is ook een Beaglier dame. Ze is geboren op 16-07-2016.

 

Blacky is bij ons sinds ze een puppy van zo'n 7 weken jong was. Ze kent dan ook geen ander thuis dan bij ons. Echter zal ook Blacky ons moeten verlaten. Om de reden dat we niet meer met haar kunnen fokken, hoe graag zij en wij dat ook zouden willen. 

 

Blacky heeft al meerdere nestjes gehad. Keer op keer was ze een geweldig goede moeder voor de pups. Blacky is enorm gek op puppy's en verzorgd ze dan ook heel erg goed! 

 

Helaas heeft Blacky echter last gekregen van schildklierproblemen. Dit is niet erfelijk, maar kan wel plots optreden. En Blacky heeft de pech gekregen dat dit bij haar is gebeurt. Ze heeft nu medicatie welke goed aanslaat, en deze zal ze levenslang moeten nemen. 1 Pilletje per dag (welke Blacky met alle gemak uit de hand neemt), waar wijzelf 0,38 cent per pil voor betalen bij onze dierenarts. Door de schildklierproblemen is Blacky erg veel aangekomen. Ze eet niet veel, maar is ''door de lucht'' dik geworden en deze kilo's zullen eraf moeten nu Blacky de goede medicatie heeft. Gelukkig wandelt Blacky erg graag en zal het goed komen met puur veel wandelen en spelen met haar. Aangezien ze van zichzelf al niet heel veel eet, denken wij niet dat er iets veranderd zal hoeven worden aan het voer. 

 

Blacky is een speelse hond. Zo gaat ze graag mee wandelen en rennen, spelen met andere honden en wanneer je met de tuinslang even kort een bepaalde kant op spuit, zal ze maar al te enthousiast proberen om de straal met water te 'vangen'! 

 

Blacky is een heel vrolijk hondje. Ze laat zich het kaas niet van haar brood eten, maar tegelijkertijd is ze super lief en zachtaardig in gedrag. Van knuffelen kan ze overigens ook geen genoeg krijgen!

We denken dat ook Blacky zich in veel situaties goed zal voelen. 

 

Met kinderen kan Blacky zeer goed overweg, en wat katten betreft geldt; Zodra een kat (of ander dier) zal gaan rennen, zal een hond gaan 'jagen'. Niet om pijn te doen, maar uit speels gedrag. Hond en kat zullen aan elkaar moeten wennen. Blacky is namelijk geen katten gewend. Andere honden daarentegen is Blacky uiteraard wél gewend en kan ze erg goed mee opschieten.

 

Interesse gekregen in Blacky? Neem dan contact met ons op. Wellicht tot snel!