Herplaatsers


ANOUK & BLACKY

Dit is Anouk.

 

Anouk is een hele lieve Beaglier dame. Dochter van Lady en King, geboren op 26-01-2018.

 

Anouk is bij ons geboren en gebleven, in de hoop dat we met haar zouden kunnen fokken. Echter is gebleken dat Anouk hier niet geschikt voor is en er ook geen plezier ervaart van puppy's.

 

Ondanks dat wijzelf enorm dol zijn op Anouk, kan ze om deze reden niet bij ons blijven. We zoeken dan ook een nieuw thuis voor haar, ergens waar Anouk zich op haar gemak zal voelen en ze alle liefde en aandacht zal krijgen die ze verdient.

 

Anouk is de liefheid zelve. Ze heeft het niet zo op erg dominante honden, en kan zich soms wat verlegen gedragen. Ze houdt enorm van knuffelen en is graag bij mensen in de buurt! Ze is andere honden zeer zeker gewend, anders had ze uiteraard niet bij ons in de hondenkennel gezeten tussen de andere honden. Met katten heeft Anouk geen ervaring, evenals met jonge kinderen. Echter doordat Anouk van zichzelf zo lief is, verwachten we geen problemen met kinderen. Verder geldt het voor iedere hond dat deze zal gaan 'jagen' op de kat wanneer deze van de hond wegrent. Hond en kat zullen aan elkaar moeten wennen.

 

We denken echter dat Anouk het ook prima zal doen op een plek waar geen kinderen of andere huisdieren zijn. Zolang ze maar aandacht krijgt, vind ze het allemaal leuk. Anouk is denken wij dan ook goed te herplaatsen in meerdere soorten situaties. Het belangrijkste is echter de klik tussen Anouk en nieuwe eigenaar. Deze moet goed zijn, anders is het voor geen van beide partijen leuk. 

 

Interesse gekregen in Anouk? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet tot binnenkort!


Dit is Blacky.

 

Blacky is ook een Beaglier dame. Ze is geboren op 16-07-2016.

 

Blacky is bij ons sinds ze een puppy van zo'n 7 weken jong was. Ze kent dan ook geen ander thuis dan bij ons. Echter zal ook Blacky ons moeten verlaten. Om de reden dat we niet meer met haar kunnen fokken, hoe graag zij en wij dat ook zouden willen. 

 

Blacky heeft al meerdere nestjes gehad. Keer op keer was ze een geweldig goede moeder voor de pups. Blacky is enorm gek op puppy's en verzorgd ze dan ook heel erg goed! 

 

Helaas heeft Blacky echter last gekregen van schildklierproblemen. Dit is niet erfelijk, maar kan wel plots optreden. En Blacky heeft de pech gekregen dat dit bij haar is gebeurt. Ze heeft nu medicatie welke goed aanslaat, en deze zal ze levenslang moeten nemen. 1 Pilletje per dag (welke Blacky met alle gemak uit de hand neemt), waar wijzelf 0,38 cent per pil voor betalen bij onze dierenarts. Door de schildklierproblemen is Blacky erg veel aangekomen. Ze eet niet veel, maar is ''door de lucht'' dik geworden en deze kilo's zullen eraf moeten nu Blacky de goede medicatie heeft. Gelukkig wandelt Blacky erg graag en zal het goed komen met puur veel wandelen en spelen met haar. Aangezien ze van zichzelf al niet heel veel eet, denken wij niet dat er iets veranderd zal hoeven worden aan het voer. 

 

Blacky is een speelse hond. Zo gaat ze graag mee wandelen en rennen, spelen met andere honden en wanneer je met de tuinslang even kort een bepaalde kant op spuit, zal ze maar al te enthousiast proberen om de straal met water te 'vangen'! 

 

Blacky is een heel vrolijk hondje. Ze laat zich het kaas niet van haar brood eten, maar tegelijkertijd is ze super lief en zachtaardig in gedrag. Van knuffelen kan ze overigens ook geen genoeg krijgen!

We denken dat ook Blacky zich in veel situaties goed zal voelen. Maar we zijn wel van mening dat ze zich het meest prettig zal voelen wanneer ze niet de enige hond in huis is. Blacky houdt van spelen en heeft dan ook graag een speelkameraadje op 4 poten om mee te kunnen ravotten. Met kinderen kan Blacky zeer goed overweg, en wat katten betreft geldt eigenlijk hetzelfde als wat er hierboven bij Anouk is gezegd; Zodra een kat (of ander dier) zal gaan rennen, zal een hond gaan 'jagen'. Niet om pijn te doen, maar uit speels gedrag. Hond en kat zullen aan elkaar moeten wennen. Ook Blacky is namelijk geen katten gewend. 

 

Interesse gekregen in Blacky? Neem dan contact met ons op. Wellicht tot snel!

Contact

Roswinkelerstraat 153, 7895AS Roswinkel
0031 (0)591 785106 // b.lelijveld@ziggo.nl