Op 26 mei 2024 vond de BeaglierMeeting plaats in Kootwijk! 

Deze keer gekozen voor een picknick i.p.v. een wandeling. De locatie betrof een heel grote (zand)plaats, volledig omheind voor de honden. De Beagliers konden heerlijk met elkaar spelen, terwijl hun eigenaren lekker konden kletsen onder het genot van zelf meegenomen eten en drinken op een kleedje in het heerlijke zonnetje! 

 

Het was volle bak. Er waren uiteindelijk meer dan 30 Beagliers te bewonderen, welke allemaal heerlijk met elkaar hebben gespeeld! 
Ook troffen we het met het weer. Ondanks de twijfelachtige weersvoorspellingen bleef het de hele dag droog en konden we genieten van een aangename temperatuur in de zon. 

Jong en oud, nieuwe Beaglier eigenaren en al wat meer ervaren Beaglier eigenaren. Met z'n allen kwamen we bijeen om te genieten van deze mooie dag met onze honden. 
Nieuwe sociale contacten maken, ervaringen en tips uitdelen met andere hondeneigenaren en bovenal stond de gezelligheid bovenaan het lijstje van belangrijkste ervaringen. 

Het was een zeer geslaagde Beaglier Meeting in Kootwijk. De verwachting is dan ook dat we deze locatie erin zullen houden. Graag tot volgend jaar! 

Op de hoogte gehouden worden over de volgende wandeling? Volg ons op Facebook en word ook lid van de Facebookgroep ''Beagliers in Nederland'' om niets te missen! 

Klik op de foto voor een groter beeld!